facebook kovaszan megyei voroskereszt

ADOMÁNYOZNI AKAROK                            SZPONZOR SZERZŐDÉS

 A COVID-19 koronavírus terjedésének megelőzéseként
a Kovászna Megyei Vöröskereszt felfüggeszti az ügyfélfogadást!

Elérhetőségeink:

Könyvelőség / Humán Erőforrás
Tel: 0728 84 54 61,
contabil.crucearosiecv@gmail.com
Otthongondozás
Tel: 0771 77 50 03,
magdi.crucearosiecv@gmail.com

b_400_400_16777215_00_images_Koronavirus_fizetettsmsHU.jpg

SMS kampányt indít a Vöröskereszt Kovászna megyében

Sepsiszentgyörgy, 2020.április.15. : A Vöröskereszt – Kovászna megyei szervezete indítja az "Óvjuk őket, akik védelmeznek" című gyűjtőkampányt, ennek keretében bárki adományozhat 2 eurót, elküldve a COVASNA szót SMS-ben a 8837-es számra (az ország összes mobil hálózatában érvényes szám).

Adományokat ugyanakkor közvetlenül a szervezet, Román Kereskedelmi Bank sepsiszentgyörgyi fiókjában nyitott, számlájára is lehet küldeni: RO14RNCB0124038020540001 (Lei), CIF 4860296, S.C.R.R. Filiala jud. Covasna.

A Vöröskereszt már 135 éve helyi képviselettel működik Kovászna megyében, és a lakosság támasza volt a legnehezebb időkben humanitárius programjai révén. A koronavírus-járvány mindenkit próbára tesz, így mi is minden eszközzel megpróbálunk segítséget nyújtani a járvány által érintett összes társadalmi csoport számára.

Elindítjuk a gyűjtőkampányt azzal a felhívással, hogy küldj egy SOS SMS-t, magadért, családodért, embertársaidért.

„Ha összefogunk életeket mentünk!”, bíztatja az adakozásra nyitottakat, Papp Adolf József, a Kovászna Megyei Vöröskereszt igazgatója.

Az összegyűjtött adományok felhasználása:

  • Elsődlegesen segítséget nyújtani a Kovászna megyében működő egészségügyi egységeknek, az alkalmazott személyzet védelmére szolgáló fogyóanyagok, illetve a COVID-19 fertőzött személyek kezelésében szigorúan nélkülözhetetlen anyagok beszerzésével.
  • Segítséget nyújtani, minden partner intézménynek és szervezetnek, öregotthonoknak, gyermekotthonoknak, alkalmazottai védelmét szolgáló fogyóanyaggal.
  • Segítséget nyújtani élelmiszer- és higiéniai csomagokkal a kiszolgáltatott, illetve otthoni elszigetelésben levő rászoruló személyek számára, a rendelkezésre álló források korlátain belül, illetve szoros együttműködésben a helyi hatóságokkal.

A Kovászna Megyei Vöröskereszt már a válság kezdete óta támogató programokat és segélyszolgálatot indított a legsebezhetőbb személyek és családok, illetve az otthoni elszigetelésben élők számára, folyamatosan együttműködve a helyi hatóságokkal, valamint a civil partnereivel, számottevő logisztikai, emberi és anyagi támogatást nyújtott a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben.

Támogatóink

 

 
EEA Grants 300x198
fondong logo 600x351
BGAlogo

 

 

© Kovászna Megyei Vöröskereszt | webdesign: Digital Studio