facebook kovaszan megyei voroskereszt

ADOMÁNYOZNI AKAROK                            SZPONZOR SZERZŐDÉS

 A COVID-19 koronavírus terjedésének megelőzéseként
a Kovászna Megyei Vöröskereszt felfüggeszti az ügyfélfogadást!

Elérhetőségeink:

Könyvelőség / Humán Erőforrás
Tel: 0728 84 54 61,
contabil.crucearosiecv@gmail.com
Otthongondozás
Tel: 0771 77 50 03,
magdi.crucearosiecv@gmail.com

b_300×0_300×0_16777215_00_images_Koronavirus_SzentgyorgycoverHU.jpgÉlelmiszer segélyszolgálat időseknek

0783 017 987 / 0787 298 147 - https://vkkm.awc.ro/

Az élelmiszer segélyszolgálat célja segítséget nyújtani idős, fogyatékkal élő vagy bármilyen más ok miatt otthonát elhagyni nem tudó személy és család számára, hogy beszerezhessék az ellátásukhoz szükséges élelmiszereket és higiéniai cikkeket. Erre a célra indítottunk egy online megrendelő felületet és egy telefon szolgálatot. Ez nem élelmiszer segély, a megrendelt termékeket ki kell fizetni.

 

Hogyan segítünk?  Ha elkészítette az elkövetkező napokra beszerzendő élelmiszerek és tisztálkodási szerek listáját, két lehetősége van: felhívja a fenti telefonszámok egyikét, vagy rendélését online küldi el. Munkatársaink és önkénteseink a megrendelés alapján beszerzik és elkészítik a csomagját, majd számlázzák a megrendelés értékét. Az önkéntesek az elkészített csomagot és a számlát házhoz szállítják. A házhozszállítás ingyenes, olyan önként vállalkozó személyeknek köszönhetően, akik a veszélyeket vállalva igyekeznek segíteni. Amennyiben a rendelés tartalmaz egyebek mellett zöldséget vagy gyümölcsöt a szállítási idő a megrendeléstől számított 56 óra, egyébként 32 óra.

Kizárólagosan olyanoknak szól ez a szolgáltatás, akik nem tudják, vagy nem hagyhatják el otthonukat! Csak sepsiszentgyörgyi megrendeléseket fogadunk - csak az rendeljen, aki nem tudja megoldani másképpen az élelmiszer ellátását - ez nem web shop - nem kereskedelem!

Támogatóink

 

 
EEA Grants 300x198
fondong logo 600x351
BGAlogo

 

 

© Kovászna Megyei Vöröskereszt | webdesign: Digital Studio